Sims goes PK

Idag upptäckte jag att man kan dumpstra på sims.

Inspiration

Internet är ju helt fantastiskt. När fantasin tryter så är det bara och klicka runt, skriva nått kul i nån ruta nånstans, klicka på "accept" nånstans, svära litegrann, klicka lite till och voila, så hittar man massa roligt. Jag hade ingen aning om hur jag skulle klippa mig. Då sökte jag på "frisyr" och nu har jag hittat massa bra idéer!

Jag kanske ska klippa mig såhär:

gds

Eller såhär:

frisyrn

Eller såhär:

fsfs

Jag har inte bestämt mig än.

ÄVENTYR

Igår skrev jag om vad jag INTE gjorde i Bryssel. Men vad gjorde vi där dådå?

(OBS OBS. Kan redan nu meddela att det inte kommer vara med några bilder på bröst i det här blogginlägget - Tyvärr!)

Tjänalitepengarhärdåva
Vi hängde lite på EU-parlamentet och fick veta att dom som tjänar mest här tjänar upp till 15 000 euro i månaden. Man kan köpa välli välli mycket godis för dom pengarna. Hoppas dom blir tjocka. Haha.

Sug in kunskapen!
Vi lyssnade ack så engagerat och entusiastiskt på föreläsningar av diverse byråkrater, och lekte lekar hos Jordens Vänner.

EU
Jag förstod vilken enorm organism EU är. Jag tänkte att det är lite som i en myrstack där alla myror jobbar för att bygga upp myrstacken, men ingen egentligen har någon aning om vad fan dom håller på med, för det är bara för stort för och fatta. MINDERVÄRDESKOMPLEX!

Dagens sanning
Sant faktiskt

Inte rakt
Det här är tillexempel inte rakt

Äta
Sen så var vi JÄTTEGLADA på hippa restauranger. Och gick lite vilse ibland. Åt molfrittes (fast det stavar nog inte så), drack fight club gojs, gick på bögklubb och mådde lite illa.

SEN GJORDE VI INGE MER

Bryssel får:
FYRA AV FEM TOAST


BRYSSEL!

Nu är jag hemma igen efter några dagar i Bryssel. Innan jag åkte dit så passade jag på och fråga min kompis vad man borde göra där. Hon sa:
  • Äta våfflor
  • Gå på Magritte-muséum
  • Gå runt i fina parker
Av dom grejerna gjorde jag så många som INGA!

Imorn ska jag skriva om vad jag faktiskt gjorde i Bryssel. Vilken cliffhanger va, mjohoru!

Här kommer en bild som den där Magritte har gjort. Varför gå på muséum när man kan googla? n00bs.

Magritta målar lite tokigt sådär
(Tog en bild med bröst på för jag tänkte att det kanske kan få upp antalet bloggbesökare lite. Sååja.)

Gamla kompisar, nya kompisar

Okej, jag har inte åkt till Bryssel än. Men snart så. I mp3n har jag fixat gamla Pang Prego-avsnitt (för att verka rolig), och gamla Filosofiska rummet-avsnitt (för att verka svår). Så har jag alldeles för mycket godis med mig. Jag ser fram emot och åka buss faktiskt. Det är kul och åka buss. Förut tyckte jag att det var tråkigt. Jag var ung och dum. Ack.

MENSATTEH det jag skulle skriva om var att det var en gammal filosof här hos mig inatt. En gammal kompis som jag har känt i mer än två månader! Och fy sjutton vad skönt det kan vara med folk som man förstår sig på och som förstår sig på en. Det är så himla jättekul och träffa nya människor, men det tar så mycket på energin och försöka förstå, tolka och förklara sig hela tiden. Då kan det vara skönt att bara träffa nån man vet vart man har och kolla på lite kött på TV.

MEN NU ÅKER JAG PÅ RIKTIGT HEJDÅ!

Jag ska äta det här:

Maten mmm

För det gör man i Bryssel.

KARMA SLÅR TILL IGEN!

Jag har skrivit förut om Jack & Jones uppfriskande sexistiska reklamer. Kul grej - dom har blivit fällda! Konstigt, Jack & Jones, kan det vara så att kvinnor inte gillar och bli sedda som nån slags sexpresent som tappar byxorna så fort en kille har köpt nya fräscha jeans? Och kan det vara så att män inte gillar att bli framställda som sexfixerade idioter som allvarligt tror att dom kommer få jättemycket sex av en villig tjej om dom bara köper Jack & Jones tiopack tubsockor. Say whaaat?

Men till en ännu roligare sak. Det är EN HELT ANNAN Jack & Jones-reklam som har blivit fälld! Ja! Dom har gjort fler! Smart drag där.



Nu åker jag till Bryssel och hänger på EU departementet. Mer om det senare!

Naturen

Idag har jag naturfrossat. Bara sugit åt mig en massa sol och grönt och vatten. Vi var på studiebesök i Ekobyn på Orust, Utsikten som den heter. Jag känner mig helt fullproppad av inspiration. Är det inte konstigt att man inte har någon aning om hur man kan bygga ett hus? Borde man inte veta litegrann om den plats där man ska känna sig som tryggast, där man ska sova, äta, umgås, trivas? Det enda jag vet om och bygga hus har jag lärt mig från Sims, och det är skitlätt.

Mitt drömhus ska vara såhär:
Snäckskalsgolv
Glasflaskväggar
Kobajsputs
Grönsaker

Det är så lätt att glömma bort naturen när man bor i en stad. Jag trodde inte att jag skulle göra det, men jag har blivit helt stadifierad av att bo i Göteborg. Jag har satt min fot i en skog en gång sen jag kom hit. Är inte det konstigt? Men jag har svårt att tänka mig att jag kommer bo en stad när jag blir äldre. Eller svårt och tänka mig. Okej, här kommer ett löfte:

Om jag om tio år sitter och facebookar i en liten skitetta i nån svensk skitstad med storstadskomplex, så har ni tillåtelse att släpa ut mig i skogen och binda fast mig i ett träd tills jag tar mitt förnuft till fånga!

Så, då var det lovat. Och som alla vet är internet-löften dom mest heliga av löften.

Klantig i huvet som jag är så glömde jag såklart bort att ta med mig min kamera. Men jag snodde några bilder från deras hemsida (hoppas att dom inte har något emot att jag gör lite reklam för dom) för och visa hur jäkla fantastiskt det är där. Det kommer antagligen också komma upp lite bilder på vår hemsida också, för det finns som tur är några personer i min klass som har lite mer huve med sig än mig.

Ekobyn Utsikten
Den här tomten var till salu om jag minns rätt. Så där kan ni bo om ni vill.

Ekobyn Utsikten
Glasflaskor funkar bra som isolering tydligen. Och ser rätt tufft ut.

Ekobyn Utsikten
Natur - good stuff

Satteh, nu har jag gottat ner mig i hur awesome det är med naturen tillräckligt länge.

Spänning i vardan

Om jag har väldigt tråkigt och tycker att allt är väldigt trist och känns meningslöst (vilket jag gör väldigt sällan nu för tiden faktiskt) så brukar jag ibland tänka såhär; det här ögonblicket som är nu exakt nu som i nununu, det har aldrig funnits förut. Även om man tycker att man har varit i samma situation förut, så är det inte samma. Just jag, som jag är just nu, har aldrig gjort EXAKT det här som jag gör just nu på precis exakt samma sätt förut. Även om det är och knäppa en knapp i min tröja som jag har knäppt hundra gånger förut, så har jag inte gjort det på exakt precis det här sättet förut med exakt samma känslor och exakt samma tankar. När jag tänker så så känns allt så jävla spännande! Jag vet inte riktigt om jag kan få fram vad det är jag menar i texten, men det känns så spännande med helt att ett ögonblick kanske inte känns så speciellt, men ändå är helt unikt.

Just nu som i nu som i nu har du aldrig gjort det du gör nu förut. ÄNTÄ LÄSKIGT?!

RSS 2.0