Åh vilken bra reklam

I Borlänge finns det ett stort åbäke som heter Kupolen. Dit kan man gå och konsumera om man är sugen på det. Där finns det bland annat en affär som heter Jack & Jones. Dom driver nu en ny medlemskampanj, där man får lite träningtips och sånt på köpet. Här är en fin bild från kampanjen:

Härligt

Nu har jag en ack så trasig kamera så bilden är tagen med min mobilkamera, därför är det lite halvsuddigt. Men det står hur som helst "Get in shape for all the action you're gonna get". Om du köper Jack & Jones kläder kommer du få ligga jättemycket. Och i bakgrunden är det lite fina pedagogiska bilder på en tjej i olika ställningar med pilar mot sitt könsorgan, så du vet vad du kan förvänta dig.

Jag vet inte ens hur jag ska kommentera det här. Vilka män menar dom att det här ska vända sig till? Och vilka är kvinnorna de framställer? Det här är bland det mest sexistiska jag har sett. Jag är nästan imponerad.

Ät djur!

Igår hade jag en diskussion om vegetarianism med en tolk på förskolan där jag jobbar just nu. Vi hade lunch och satt och åt med barnen och både han och jag är vegetarianer fast av olika skäl. Jag pratade om att jag inte gillade tanken på att äta djur, varpå en av ungarna på 2,5år utbrister "Men man får ju inte äta djur!!" och såg chockad ut. Jag svarade med ett pedagogiskt "Ööeeenaaaej, juste" varpå hon glatt fortsatte äta.

Om jag var tuff och känd

Jag skulle vilja vara musikalisk så att jag kunde ha ett band, så att jag skulle kunna göra musikvideos och komma på fyndiga låttitlar hela dagarna. Jag fattar inte varför inte alla band håller på och gör musikvideos jämt, det verkar ju jätteroligt! Så skulle jag ha tuffa scenkläder också. Jag skulle vara en jättebra kändis, bortsett från att jag inte kan spela musik.

Jag älskar dig!

Jag har aldrig riktigt förstått vad som är så bra med José Gonzalez förut. När jag hör uttrycket singer/songwriter så kräks jag nästan. Men den senaste tiden har jag faktiskt omvärderas honom lite. En av anledningarna till att jag har omvärderat honom är att han har gjort en av världens kanske bästa cover någonsin, med en helt fantastisk video till. Jag dör lite när jag hör/ser den:



Så jäkla bra är vad det är! Förlåt José Gonzalez för allt ont jag har tänkt om din musik! Jag tar tillbaks!

PS. Idag åkte jag 8,5km längdskidor. Jag är lite som dom där skidåkarna på tv, fast med mindre tajta kläder.

Hurra igen!

Jag har skrivit förr att jag tycker det är smålustigt att man numera måste ha en internationel dag för allt, för annars kan man tydligen inte uppmärksamma saker. Och igår var det tydligen:

Internationella Musarmsdagen!! WOHO!


Då ska man alltså uppmärksamma hur arbetsplatsen ser ut och kan bli bättre. Det får mig osökt att tänka Scrubs-avsnittet (yes, jag har alltså kollat igenom alla säsonger av Scrubs, utom dom nya som är så dåliga att jag blev medvetslös av en underlig kombination av ångest och uttråkning när jag såg dom. Hädanefter kommer jag alltså koppla allt jag ser, hör och är med om till Scrubs. Det går, tro mig.) där Kelso, chief of medicin och ärkesvin, en gång om året, dagen efter sin bröllopsdag och vuxenskoj med sin rullstolsbunde fru Enid, förvandlas till en solskensprick som gladerligen tackar ja till det mesta folk ber honom ändra på på arbetsplatsen. För att dagen efter och resten av året säga nej till ALLT och vara sitt vanliga sura jag. Detta visar sig vara ett trick. Om folk tror att dom får sin vilja igenom en gång om året så håller dom sig till att fråga en gång om året. Ungefär.

Så ni som missade att uppmärksamma något problem på arbetsplatsen - trist för er, nu är det ett år tills nästa gång.

Så går det

Konstnärens kommentar: "Jae, jag valde färgen svart för att verkligen få fram buskapet och den sorg personen känner över att ha missat internationella musarmsdagen. Det är sorgens färg. Dödens färg."

RSS 2.0